Téli dzsekik és kabátok Nike

A Nike téli dzsekik mindenki számára készültek, akik még az év hideg napjain sem engedhetik meg maguknak a designer ruhákat. Egy jelentős amerikai cég kiváló minőségű sport- és szabadidős ruházat gyártásával foglalkozik. Ha jobban kedveled a Nike téli kabátjait, számolj a tökéletességgel minden részletében. A divatos kivitel, a szabás szabása, a kellemes színváltozatok és a minőségi kivitelezés kulcsfontosságú szerepet játszik.

A fekete, piros, szürke, fehérbarna és khaki színű steppelt férfi Nike dzsekik mindig a cég logóját viselik. Ennek köszönhetően tudni fogja a valódi minőséget. A női darabok tele vannak érdekes motívumokkal és nyomatokkal. Nike fényes téli kabátjai rózsaszín, piros és ezüst színben vannak. Az egyszerűségének köszönhetően azonnal megtetszik a fehér-fekete kombináció, a rózsaszín-fehér variáció vagy a szürke. A hosszabb, prémes kapucnis Nike dzsekik a divatvilág törzsvendégei. Amikor kint fagyos, értékelni fogja a Nike téli dzsekik melegségét, mind a hegyekben, mind a városban.

Gyerek fekete steppelt kabát Nike praktikus kapucnival

A gyerekek felnőnek, így csoda, hogy új kabátot keresel? Már megint azt tapasztalta, hogy a gyermeke kabátja túl kicsi, és újat kell vennie? Fontos Önnek a minőség? A városba és a hegyekbe is megfelelő modellt keres? A neves Nike márka NSW Filled gyerekdzsekije minőségi kialakításával tűnik ki. A lényeg az anyagban és magában a szabásban rejlik. A hatást a modern steppelt kialakítás egészíti ki.

Ár idején felülvizsgálat: 24 904 Ft

Fekete gyermek télikabát Nike

Varrott gyermek télikabát meleg béléssel és kapucnival, állógallérral.

Ár idején felülvizsgálat: 42 983 Ft