Férfi téli dzsekik

Férfi szürke softshell dzeski bonprix kapucnival

Könnyű softshell kabát kapucnival a hűvösebb napokra. Sportos megjelenés, ideális farmerrel.

Ár idején felülvizsgálat: 20 791 Ft

Kognac színű báránybőr dzeski kivehető kötött béléssel

Hosszú távon fenntartható ruhatár kialakítására törekszik, vagy inkább fizetne többet egy minőségi, hosszú éveken át tartó ruhadarabért, minthogy minden évben új dolgokat vásároljon? Ebben az esetben értékelni fogja ezt a konyakszínű bőrdzsekit. Minden korosztály számára alkalmas, mivel időtálló, sokoldalú és stílusos. Alkalmi és öltözködési stílusban egyaránt jól használható, és testalkattól függetlenül minden férfi ruhatárába illik. Klasszikus egyenes szabású, állógallérral és finom varrással a vállakon, ami szépen kiemeli a férfias alakot. Teljes hosszában fém cipzárral záródik, és kivehető kötött béléssel van kiegészítve, melynek állógallérja kellemesen melegen tartja Önt. A kabát gyakorlatilag egész évben használható. A bélés hatásos, tónusos kialakítású, és két feltűnésmentes belső zsebet rejt. A kabát elején két süllyesztett, gombos zseb és két cipzáras mellzseb látható.

Ár idején felülvizsgálat: 90 016 Ft

Férfi modern steppelt dzseki levehető kapucnival

Férfi modern steppelt kabát levehető kapucnival szürke színben, kiváló minőségű anyagból készült. A kabát praktikus zsebekkel és elöl teljes hosszában záródó cipzárral rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 910 Ft

Férfi steppelt bombázó dzseki khaki színű

Férfi steppelt bombázó átmeneti kabát. Divatos szabás és gyengéden szigetelt természetes párnázattal. Álló gallérral és rugalmas szegélyekkel rendelkezik az ujjakon és az alsó szélén. A kabát cipzárral záródik és három rögzítő zsebbel rendelkezik. Minőségi anyagból készült, kényelmes és praktikus.

Ár idején felülvizsgálat: 18 808 Ft

Ultrakönnyű férfi pehelypaplan dzseki fekete színben

Nem szeret időt tölteni a ruhák kiválasztásával? A gyors vásárlást részesíti előnyben? Jobban kedveli a sokoldalúbb használatot biztosító ruhákat? Röviden, nincs késés és bonyolult kabátok kiválasztása a városba és kabátok a hegyekbe. Itt, egyetlen vásárlással és egyetlen kabáttal mindent megkaphat. Ezért a kabátért az urak több mint hálásak lesznek. Ezt a modellt több okból is értékelni fogja, még évekig tartó használat után is. Egy kabát, amely nem csak egy, hanem a téli szezonban is nélkülözhetetlen társad lesz. Férfi pehelykabát 4F KUMP202 klasszikus fekete dizájnban, könnyű és kiváló minőségű anyagból készült. Egy kabát, amely készen áll arra, hogy a téli szezonban csak a legjobb szolgálatot tegye.

Ár idején felülvizsgálat: 16 630 Ft

Meleg férfi téli kabát kapucnival és állógallérral

Új télikabátra van szüksége, amit szinte minden nap viselhet? A Faris télikabát minden kívánságát teljesíti. A kapucni levehető, állógallérral. A kabát kellemes meleg anyagból készült, amelyet biztosan szeretni fog. A steppelt anyag a leghidegebb napokon is melegen tart. A kabát belsejében meleg bélés is található, amely segít melegen tartani a kabát belsejét.

Ár idején felülvizsgálat: 18 711 Ft

Téli férfi steppelt kabát olívazöld és fekete színben

Urak, egy szép és jó minőségű kabát beszerzése könnyű és egyszerű. Csak kattintson és tegye a kosárba. Ez a téli ruházat vásárlására is vonatkozik. Ebben az esetben ez egy stílusos kabát a modern férfi számára. Klasszikus és halhatatlan dizájnú kabát. Melegen tart télen és még inkább télen.

Ár idején felülvizsgálat: 36 048 Ft

Férfi rövid steppelt kabát sötétkék színben

Férfi steppelt télikabát sötétkék színben. Elegáns férfi télikabát elülső cipzárral. Magasabb állógallérral rendelkezik a kedvezőtlen időjárás elleni védelem érdekében. A modern és időtlen dizájnú sportos kabát alkalmas a városba és a hegyekbe egyaránt.

Ár idején felülvizsgálat: 12 469 Ft

Férfi steppelt, vattázott dzseki praktikus kapucnival

Steppelt, bélelt kabát húzózsinórral ellátott kapucnival. Egy modern férfi télikabát kellemes narancssárga árnyalatban feldobja téli öltözékét. Stílusos modell, amely elsődleges célt szolgál, és növeli a vonzerőt. A télikabát elöl cipzárral záródik. Vannak praktikus zsebek.

Ár idején felülvizsgálat: 8 910 Ft

Amint kitör az igazi tél, a férfiaknak is téli kabátra van szükségük. Mindenképpen szenvednek a minőségi márkás termékektől és sok praktikus eszköztől. A legújabb divatok nem sokat oldanak meg. A férfi téli dzsekiknek multifunkcionálisaknak kell lenniük, mert gyakran egy modellt viselnek dolgozni és szabadidejükben. A siker kulcsa a szél és a hó elleni védelem, az izzadság eltávolítása a testtől és az anyag könnyedsége.

Nem minden úr fordít hátat a divatirányzatoknak, és a téli kabátokat a design és a szín szerint választja. A tökéletes illeszkedés és hosszúság magától értetődő. A megfelelő üzletekben férfi teljes hosszúságú téli kabátokat vásárolhat kapucnival és kapucni nélkül, funkcionális tulajdonságokkal, például az ujjak és az alsó szegély meghúzásával, szellőzéssel és az ágyéki öv rendszerének leválasztásával. Toll- és divatkabátok ülnek a városban, síkabátok és egyéb síeléshez és snowboardozáshoz szükséges sportcikkek a hegyeken. Fekete, szürke, de kék is, ezek a legnépszerűbb színek.