Sárga téli dzsekik és kabátok

Nem is akarsz szürke egér lenni az év fagyos napjain? Adjon esélyt az élénkebb színeknek, amelyek csak repülnek! Decemberben és januárban későn virrad, és hamarosan besötétedik, így márka minőségű sárga téli kabátban fog kitűnni. A sárga a legfényesebb meleg szín, és biztató tulajdonságokkal rendelkezik. Emlékeztet a napra, és mosolyt csal az arcára. Ezenkívül tökéletesen kombinálható más árnyalatokkal. Legjobb piros, narancs, fehér, de rózsaszín, szürke és fekete színnel is.

Tudta, hogy a sárga feleleveníti az emlékezetet és elősegíti a gondolkodást? Tehát siessen, hogy hideg időjárásra gyönyörű modelleket szerezzen be, amelyek kidolgozásukkal elállják a lélegzetét! A steppelt, középsárga, praktikus kapucnival ellátott fagykabát kellemes szabást nyújt, és az aranyszínű téli dzseki a forgalmas városi utcák királynője. A világossárga, elegáns téli kabát alkalmas mindennapi viseletre, és az alkalmi, szigetelt, funkcionális elemekkel ellátott parketta esős időben meglep.

Téli kabát JACQUELINE de YONG KAMMI – aranysárga

Patentek. Egyenes szegély. Kapucni műszőrme szegéllyel. Álló gallér. Hasított varratok. Rejtett cipzár. Oldalsó vágott zsebek. Egyszínű. Steppelt kabát. Meleg bélés. Logós tapasz/akasztó. Steppelés. Tónusos varratok. Nagy súlyú anyag.

Ár idején felülvizsgálat: 18 861 Ft

Férfi steppelt rövid kabát a derékig Tommy Hilfiger

Kabát a Tommy Hilfiger kollekcióból. Egyszínű anyagból készült szigetelt modell. Praktikus kapucnival és rengeteg zsebbel rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 102 226 Ft

Női szigetelt parka praktikus kapucnival és szőrme díszítéssel

Hogyan lehet kellemesebbé tenni a téli időjárást? Hogyan legyünk stílusosak télen is? Hogyan töltsük a téli időjárást kint a melegben és a szárazságban? Hidd el, a telet is lehet szeretni. Ennek a gyönyörű parkának köszönhetően ez nagyon egyszerű. Valld be, ki tudna ellenállni ennek a darabnak? Nem csak egy szezonban gazdagítja a ruhatáradat.

Ár idején felülvizsgálat: 7 995 Ft

Világossárga stílusos kabát rövidített hosszúságú párnázással

A rövidített kabáthosszúságú kabát modern szabással nyűgöz le. A női téli steppelt kabát világossárga színben magasabb állógallérral, teljes hosszúságú elülső cipzárral és két praktikus mélyebb zsebbel rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 3 761 Ft

Többszínű bélelt kabát beépített kapucnival

A többszínű, kapucnis pamutkabát kiváló minőségű, tartós anyagból készült. Teljes hosszúságú, elülső cipzárral ellátott. Vannak praktikus zsebek.

Ár idején felülvizsgálat: 8 800 Ft

Sárga steppelt télikabát laza szabással

Egy érdekes téli darabot keres a ruhatárába? Valószínűleg már elgondolkodott azon, hogy olyan télikabátot vásároljon, amelyért sok járókelő megfordul. Ebben az esetben biztosan értékelni fogja ezt a sárga, steppelt női télikabátot.

Ár idején felülvizsgálat: 17 032 Ft

Női steppelt bomber dzseki sárga színben

Egy érdekes és hosszú történettel rendelkező kabát semmiképpen sem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem. A modern nő számára készült. Időtlensége gyakorlatilag halhatatlanná teszi. Hangsúlyozza a ruhád egyediségét. Ez a darab szó szerint és szó szerint ragyogni fog, még a legcsúnyább időben is

Ár idején felülvizsgálat: 16 390 Ft

Tommy Hilfiger rövid téli sportdzseki merész sárga színben

Érvezze a hideg, téli évszakot egy minőségi kabátban, amely feldobja öltözékét. Szerezzen be egy luxuskategóriás modellt, amely sok szezonon át szolgálja Önt. A minőség és a kivitelezés megvédi és feldobja az öltözékét. Magához a jobb hangulathoz pedig biztosan hozzájárul.

Ár idején felülvizsgálat: 34 010 Ft

Fekete és sárga női fordítható praktikus téli kabát

A ruházat jelentős hatással van arra, hogy hogyan érezzük magunkat. Magabiztosságot, vonzerőt adhat. Itt a tökéletes választás egy gyönyörű téli kabát, amely biztosan növeli az önbecsülésedet, és bizonyítja, hogy még egy téli öltözék is lehet érdekes. Természetesen ezzel a modellel melegen töltheti a telet, mivel a kabát belső szigeteléssel rendelkezik

Ár idején felülvizsgálat: 29 708 Ft

Hosszabb vízálló szigetelt átmeneti kabát kapucnival

A hosszú, vízálló, szigetelt, kapucnis átmeneti kabát lányoknak, elöl teljes hosszában cipzárral záródó, hosszú kabát. Praktikus zsebekkel rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 117 Ft

Sárga női télikabát nagy kapucnival

Ha hiába keresel és keresel felsőruházatot a télre, amikor azt a dilemmát oldod meg, hogy kabát vagy kabát a jobb, hidd el, hogy a legjobb és leghatékonyabb megoldás a parka. A női parka egyesíti a kabát és a dzseki előnyeit. Választhatsz egy parkát sportos vagy elegáns öltözékhez.

Ár idején felülvizsgálat: 28 420 Ft

Színes férfi steppelt steppelt kabát a derékig

Hogyan töltsük a telet stílusosan? Nincs is jobb, mint a praktikus, modern, időtálló darabok, amelyek nemcsak dizájnban, hanem árban is tetszenek. A derékig érő steppelt kabát a modern férfi nélkülözhetetlen darabja.

Ár idején felülvizsgálat: 4 563 Ft

Női hosszabb téli steppelt kabát kapucnival

A sáfránysárga steppelt télikabát a színével vonzza a tekintetet. A steppelt télikabát hosszabb szabású, praktikus, integrált kapucnival rendelkezik. Az elején 2 zseb és 1 belső zseb található. Elöl teljes hosszában húzható cipzárral rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 23 700 Ft

Stílusos női meleg parka szőrme díszítéssel

Kényelmes modellben élvezze a telet. Bár a téli szezonban nincs napfény, ebben a darabban úgy ragyogsz majd, mint a nap. Lenyűgöző modell, amely maximális kényelmet nyújt, és mégis megfelelően hízeleg az alaknak. Ez a kabát és kabát a női parka legjobbjait kínálja.

Ár idején felülvizsgálat: 27 421 Ft

Sárga-narancssárga könnyebb steppelt télikabát Milas

Ha télen sem riadsz vissza a színektől, akkor mindenképp tedd fel ezt a stílusos, narancssárga színű női kabátot! Garantáltan sok járókelő tekintetét megragadja, és mindenhol kitűnik a fekete kabátok tömegéből. Nagyszerű választás minden magabiztos nőnek, aki nem fél haladni a korral!

Ár idején felülvizsgálat: 12 469 Ft